22 de juny 2008

El cap a la Lluna


Sí..he tingut això una mica abandonat, i no per cap raó important, o sí. Però a vegades hi ha un garbuix d'idees impossibles de desxifrar en el codi linguistic al que estem acostumats.
Una tornada al treball no massa clàssica, amb vaga de transportistes, i una pèsima organització i manca de respostes resolutives...és un món canviant, i hem d'estar preparats per tot, diuen...
Però a banda d'això, la clausura que no finalització d'un tema, Jesús. Dic clausura perquè el penso tancar amb molts panys en la meva memòria. I així com en aquest bagul ja hi havia records per oblidar, he hagut de fer una re-estructuració.
No us passa que quan feu neteja a l'armari sempre trobeu quelcom que us fa recordar alguna cosa?
El cap a la Lluna, o ben lluny, allunyant-me de la realitat que m'envoltava en la inmediatesa. Un estar, però no estar. Una abstracció de mi mateixa, una aparició, però no una presència.
Però vaja..se'm va passant. Certs desenganys en el camp d'Internet, però no diferents de la realitat propera, el confiar amb desconeguts té un risc.
La pèrdua de la càmera digital que feia poc més de dos mesos m'havia comprat. Què en faran? per mi era una cosa personal. Ara ja no roben diners, ara roben per tocar la moral.
I tornar a sentir que per un noi de 24 sóc atractiva...una també té el seu punt hedonista, no?

"Jo de gran vull ser com tu"...m'ho han dit algunes vegades. Que mirin una mica endins, no hi ha motiu per sentir admiració.

3 comentaris:

Miquel ha dit...

Hola noia! T'han robat la càmara? que malparits. Qué farem sense les teves fotos?
Així que un noi de 27 eeeeehhh? Diga-li tonta!!!
Cambiant de tema, el proper diumenge actuem al Festus, a Torelló, que recordo que volies veuren's en directe. Nosaltres som els Ne me titere pas:
http://www.fescurts.com/2008/programacio.pdf
Ja saps, per si vols venir amb la teva alhaja de 27 anys.
Salut!!!

Susi ha dit...

en aquesta foto surts guapisima... serà arrel del comentari del noi de 27 anys... :-)

No tinc cap comentari més, només que segueixis així: extraient la teva bellesa.

Una abraçada,
Susi

Kaputxeta ha dit...

Perdó...el noi ha confessat que en realitat té 24 anys...nascut l'any 1984. Però tranquils que he redireccionat aquesta relació cap a l'amistat.
Està bé el que em fa sentir..de tant en tant, va bé que et "cuidin".