15 d’ag. 2007

Гласность

O Glásnost, paraula rusa que vol dir trasparència, obertura. Política que va impulsar Gorbachov amb la seva Perestroika.
Però aquí parlaré de la transparència en els nostres medis. En la menjada de coco a la que molts estem sotmesos, i com dirien alguns....cornuts i pagar el beure.
He llegit fa poc que el diari Sport, tant culé que és i tant dels catalans va fer un Photoshop amb les seves 4 superestrelles del F.C.Barcelona. I van suprimir Oleguer, un jugador de casa nostra. Es veu que feia nosa.... En canvi, al diari Marca, tant de Madrid, hi havia la fotografia original...






Ni que dir tanta polèmica que va tenir una portada del Jueves on representava que era l'hereu de la corona espanyola follant amb la postura "del perrito" amb la seva senyora esposa. No sé si era més insultant el dibuix, o el missatge que es deia en les vinyetes. En canvi, en aquest país de pandereta un nu és més efectiu que un dibuix.
Es ben be que en una democràcia tant jove i amb tant poca experiència,encara aprenem a òsties, i el diàleg...pels filòsofs...Sòcrates, Plató. Amb paraules encara no ens entenem.
Un altre exemple us el puc dir de fa uns anys, en un concert del Mercat de Musica Viva de Vic actuava Fermin Muguruza. Suposadament donaven un directe pel canal 33. Vaig trucar al meu germà(que se sap o se sabia el repertori i que estava seguin el concert per la televisió) i em va dir que el que sonava del directe no coincidia amb el que s'escoltava per la tele. Ni per la tele es van veure pancartes que demanaven la independència d'Euskadi.
Vaja...i llavors diuen que vivim en un estat de dret. Si si! molts deures és el que tenim perquè els quatre de sempre segueixin mamant de la teta.


1 comentari:

Jose ha dit...

Increible....ble.... Para que luego digamos, juaaaaaaaas. Ademas que no le encuentro explicación a esa cacicada, aunque pensandola bien, quizas tampoco haya que buscarla. fuerte me ha parecido...