10 d’abr. 2008

Espero que no tingueu malsons


No m'agrado físicament. Això ho sap quasi tota la gent que em coneix. Però vaja..que en aquesta foto vull fer uns quants "guiños"...la caputxa, el color lila, la foto de fons, els llavis pintats. I sense ulleres perquè se'm vegi bé la cara. També ensenyo una orella! i res més. No us espanteu! espero que no tingueu malsons!

8 comentaris:

Susi ha dit...

estàs molt bé.
Ara em dono compte que realment és algo que tens dintre teu això de no agradar-te físicament, perquè realment no tens motius, estàs molt bé.
Si tu t'autoconvences que no t'agrades és el que mostraràs al món, però si per el contrari et mires al mirall i dius: collons que bé que estic, vaig a treurem partit! t'asseguro que triunfaràs! segur que ja ho saps millor que jo.

Molta sort amb el viatge al país vasc, nosaltres segurament anirem a l'agost a San Sebastian, que hi vaig estar un cop i és preciós.

Una abraçada,
Susi

Kaputxeta ha dit...

Doncs no ho sé...potser em demano massa a mi mateixa, i la natura m'ha donat el que m'ha donat. No té la foto cap tractament de photoshop, unicament li he retallat algunes vores, i li he canviat el tamany, que tenia unes 3 megues.
Així que per 35 anys estic encara sense arrugues, que ja és molt.
Pero d'aqui a fer-me una foto de cos sencer,,,
A Gasteiz suposo que hi aniré a finals d'aquest mes. Donostia és bonic, no et diré que no, però està sobrevalorat. Això si, com a tot arreu, cal saber trobar els llocs per menjar, ii gaudireu com "enanos".
Gracies per les teves dosis de positivitat! La bellesa ja dic moltes vegades que és en els ulls de qui mira.
Potser el dia que m'estimi una miqueta més, podré mirar-me al mirall sense anar directament a rebentar-me els punts negres.
un petó

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Kaputxeta ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the GPS, I hope you enjoy.

Aquest és el missatge anterior que no sé si és spam o què. Però mira...mooola que diguin que tinc un blog interessant jajajaja és broma! però és que Internet és un món ben misteriós!

Anònim ha dit...

El físico nos marca sin duda de alguna manera en nuestra vida, no tanto por ser más guapos o más feos, sinó por como aceptamos el como nos vemos, que no es lo mismo que el como nos ven.

Estoy de acuerdo con Susi en que si nos vemos mal es lo que transmitimos a los demás, así que yo dejaría de preocuparme por algo que sólo tiene un valor relativo.

Que no he salido corriendo al ver la foto !!!


Un beso

HumP ha dit...

Nena ets adorable, aixi que comença a treuret aquest complexe d´inferioritat que et carectaritce.

Una caricia
Humphrey

PD:Ara no em vagis de diva....eh maca.jijijijiji

Kaputxeta ha dit...

Uy Hump...jo de diva? abans veuràs les vaques volar! i no per un tornado!
Ostres, hauré de posar una foto de les que m'he fet avui per espantar-vos!
I si, Lestat, tot té un valor relatiu, sobretot pel que fa a l'estètica, i què més donen uns quilets de més! a mi el que em falta no és aprimar-me (que una mica no aniria malament!), sinó començar a pensar que valc per mi mateixa.
Uf...si és que al final, el blog està tenint els resultats previstos!! pura catarsi!
Un petó a tots!

Silvia F.Keros ha dit...

Nena!!! Sempre amb la mateixa història!!!! Si fóssis guerxa o et faltés mig nas, encara ho entendria, però la veritat, aquest complexe de 'patito feo', és del tot erroni. Farem una cosa: com tens dos mesos, aprofita i mima't amb algun tractament, ja siguin massatges, depilacions o netejes de cutis.... ja veuràs com et puja l'ànim!

Una abraçada