14 de set. 2007

Els "Álamo y Los Dolarcash"

Ja fa com qui diu un any o més (ara semblo un home ...no porto el compte! jeje) que un amic meu es va ficar en una aventura musical. Un calvo, el Jose, li va parlar que els faltava un baixista. I clar...a qui va anar a dir-li!!!? doncs heus aquí l'inici d'una història d'amor. Perquè si hi ha una cosa que li té robat el cor al meu amic és la música. I bé, ja m'agradaria poder parlar més d'ell, però crec que abans li hauria de demanar permís.

Han tocat a quasi tots els locals de Manresa, Igualada, i ep! a Madrid també! visiteu la seva pàgina al myspace: http://www.myspace.com/alamoylosdolarcash i en sabreu més coses.

Aquí només en vull fer esment per l'orgullosa que estic i contenta que un amic pugui fer el que li agrada. No tothom ho pot dir, i a vegades no s'és prou conscient dels privilegis que la vida ens ofereix.



I a la que puguin...just avui i demà inicien el tour "en la puta calle", al Mercat de la Música Viva de Vic http://www.mmvv.net/inici.php?lang=1 , intentaran fer "soroll" allà on vagin.

Els desitjo moltíssima sort!